Fischer Panda aggregaten/generatoren worden veel gebruikt in voertuigen die een draadloze stroomvoorziening nodig hebben. Denk aan bootjes, jachten, mobiele (verkoop)wagens, bussen met airconditioning enzovoorts. Dit zorgt voor onafhankelijkheid en mobiliteit.

Er zijn veel soorten en maten Fischer Panda aggregaten beschikbaar. Het is belangrijk dat u de aggregaat in uw voertuig laat plaatsen die daar geschikt voor is. Het is belangrijk om hierbij te berekenen hoeveel vermogen de aggregaat moet zijn. Mobile Power kan dit voor u (laten) berekenen en de juiste aggregaat aanbevelen. Ook het plaatsen/installeren moet correct en netjes gedaan worden en kunt u door Mobile Power laten doen.

Het kan gebeuren dat de aggregaat storingen geeft, uitvalt, te warm wordt of andere zaken misgaan. Hiervoor is snelle actie nodig. Telefonisch wordt de situatie besproken en gekeken of de storing op afstand opgelost zou kunnen worden. Als dit niet het geval is, wordt er een afspraak ingepland. Er wordt alles aan gedaan om de storing zo snel als nodig is op te lossen.

Klik hier voor de voertuigen waar aggregaten zijn geplaatst of onderhoud is verricht.

Electricity on the way

© Copyright 2023 | All rights reserved | Mobile Power BV | www.mobile-power.nl | Henegouwerweg 1A, 2741 KR Waddinxveen NL | Tel. +31 (0)182 718 004
error: